JAG KOMMER VARA ÄRLIG

Luciapokalen 6 december 2019. 54 kg, 162,5 cm lång.

Jag har mått S K I T rent ut sagt i ca 3 veckors tid efter tävling. Det är alltid svårt att komma tillbaka efter en satsning och inte minst efter tömning/laddning. Kroppen är HELT ur balans och man känner sig liksom tjocksmal och vätskefylld som en liten ballong när konturerna så snabbt försvinner. När man väl får äta igen är det svin svårt att motstå allt det man blir sugen på.

Min plan var att ligga på 1500 kcal första veckan efter tävling. Andra veckan 1650 kcal och tredje veckan 1800 kcal sedan ligga där fram till droppet igen. Men så blev inte fallet, när jul och nyår kom blev det svårt och när det blir svårt är det jävligt svårt. Godis, pizza och MAT i överflöd är väl ändå jävligt niiceeee eller! Det ledde till att vågen visade 62,4 kg för 2 veckor sedan (wops). Och nu förra veckan skötte jag mig bra och vägde in på 60,2 kg. Vill klargöra att det är mycket vatten jag samlat på mig som försvinner när jag följer kostschemat återigen.

PLANER? Jag vill så så gärna tävla igen. Alltså maj gad vad jag vill tävla igen. Stockholm classic 12 April. Det är planen. Bikinifitness återigen, fast den här gången ska jag komma in smalare, hårdare och bättre.

Ärligt så vet jag inte riktigt vart mitt psyke tog vägen nu.. jag VILL SÅ MYCKET men det är något som inte stämmer till 100% den här satsningen. Men jag kommer inte ge mig. Jag kommer kämpa tills det inte finns något annat kvar och hoppas på det bästa för i mitt huvud är det bara detta som finns just nu. Jag måste tro på mig själv nu.

Jag kommer fortsätta uppdatera er här om tävlingssatsningen mestadels, lite mer ingående hur jag känner och mår osv, dag för dag. På instagram blir det så ytligt och en bild med ett leende på säger egentligen ingenting.

N U  K Ö R  V I  G A S E N  I  B O T T E N.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.