KONFA OCH SMÅLAND

Jag ligger hemma och är sjuk. Fick plötsligt halsont som fan. Fattar inte vad som hände. Men när jag tog dessa bilder så mådde jag prima. Min lilla älskling tvingade mig att komma hem till Småland i helgen, vilket jag är glad att hon gjorde. Hennes tacktik e sjuk. ”Meh du e så elak och dum, om inte du kommer på min konfa kommer inte jag på din tävling i december”. Jag är jämt så snäll och vill aldrig göra någon ledsen och såklart att jag vill åka och vara med henne på konfan. Ända nackdelen var att tågbiljetterna kostade runt tusen lappen och det var min anledning till att jag tvivlade.

Så Tildes konfirmation alltså. Den var så fin och visst är hon väl en riktig kristen nu. Haha I don’t think sååååå, aldrig i hela mitt liv haha! Antingen tar man konfirmationen pga att man faktiskt bryr sig om vår religon, eller för att man endast vill ha presenterna. Och hon gjorde det endast för the gifts, smart unge.

Vi startade dagen i kyrkan, vilket är det tråkigaste jag någonsin vet. Jag satt hälften av tiden och redigerade bilder på mobilen samtidigt som jag halvt lyssnade med ena örat. När det äntligen var slut åkte vi till hjortsjö och käkade god mat och bara myste med släkten och med varandra. Uppskattat till max!

Runt 19.00 åkte jag, Tilde och min kompis Amanda till Värnamo och bowlade vilket var nice och guess who won, ME! Fett mycket mys och sedan sov mitt hjärta hos mig för att jag sedan skulle upp tidigt och ta tåget för hemresa mot Stockholm igen.

Jag Ä L SK A R Stockholm. Jävla nice stad. Det finns så mycket möjligheter och sjukt trevliga gym. Människorna går väl att handskas med haha, skojar. Det är inte så farligt 😀 Allt e bara nice och fett och jag är lite kåt i dialekten. Ärligt.

Älskar min lilla tjej och är lycklig över att ha henne i mitt liv. Ingen är perfekt och speciellt inte hon, skojar hon är underbar och vi alla duger precis som vi är. Over n out. Peace.

<3

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.