FUCKING ENDORFINER

Jag ORKAR inte känna såhär mer nu, det ända jag vill är att träna. Vad händer i min hjärna? Jag är så sjukt taggad hela tiden och bara ä l s k a r att vara på gymmet just nu. Eller ja, ”just nu” har varit just nu i typ 2 månader! Fattar ingenting men det är en sådan sjukt jävla nice känsla, älskar detta.

Idag körde jag ben och fick till ett grymt pass, kanske överdrivet långt men so fucking what. Klagar inte! Fått rekommendationer av lite olika folk att köpa knäskydd till mina böj också, så det gjorde jag igår när jag jobbade på gymgrossisten och HOLE MOLY eller hur man säger vad grymt bra det är kände jag idag. Kommer ALDRIG böja utan mina skydd igen. Visste inte att det var så stor skillnad på att använda knäskydd. Så det hissar vi starkt! Och om vi ska dissa något också då får det väl vara rumpsvett, exakt i springan. Jag skiter i men det hade vart nice om min röv kunde svettas lite lite mindre. H e h e h.

Imorse stod vågen på 64,3 kilo förresten, när jag kommer ner till runt 60 kilo kommer jag känna mig mer bekväm i mig själv. Inte att jag är obekväm eller så, men jag kommer nog känna mig lite mer nice då. Det längtar jag till. Alla har ju hjärnspöken ni vet, och jag är en person som tar åt mig extremt mycket oavsätt vad. En gång sa min chef på GG till mig att jag käkar alldeles för mycket carbs, och då låg jag på 170g (vilket inte alls e mycket). Med en gång tog jag åt mig och kände mig stor och plufsig, skrev till typ 20 kompisar, alla tröstade mig och sen var det bra. Haha, story of my life.

Man borde ju bara SKITA I VAD FOLK SÄGER TILL EN OCH TYCKER O YADA YADA! Man kan väl bäst själv liksom, kanske inte alla gånger men ja. Nu skriver jag bara helt random så nu är det dax för mig att sova FÖR VET NI IMORN E DET GYM TIME!!! OKEJ PUSS GODNATT FINA <3

https://www.instagram.com/ericajjonsson/

 

 

 

 

 

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.