EN MÅNAD UTAN COACH

WHAT THE FUCK IS HAPPENING? Har känt ett tag att min coach Jimmy som coachar mig inte riktigt har funnits där för mig, inte riktigt lagt den tiden på mig och min träning som jag känner att jag vill ha hos en coach, och som jag dessutom betalar för. Han har sina tävlingar som ligger i fokus för hans del och det förstår jag. Han var dessutom tydlig med detta när jag kontaktade honom i november förra året.

Men ändå känns det ovärt för mig att betala någon som inte riktigt har tid, förstår ni? Så jag kände att jag var tvungen att skriva till honom och förklara, och han förstod. Vi kom fram till att vi tar 1 månads uppehåll, jag kör på med maten och träningen och nötar, sedan  tar han över igen 11 maj när hans tävlingar är över. Längtar haha, det är så mycket svårare att jobba ensam ska ni veta.. Cred till alla där ute som dietar och deffar eller what ever på egen hand alltså!

Vad vill jag ha hos en coach?

Jag behöver att personen i fråga finns vid min sida och backar upp mig vad som än händer.  Personen ska lyssna och förstå (men ändå vara hård och bestämd, liksom inte trala runt det pallar man inte!). Anpassa träningsupplägget utefter MIG och min nuvarande fysik och inte ha ett schema som hen skickar till alla sina klienter (många som gör detta!). Tex. behöver jag nu jobba på mina axlar, då får man ju fokusera på att slänga in lite fler pressar och trötta ut axlarna ännu lite, eventuellt slänga in några axelövningar på ben eller ryggdagar också, likaså anpassa maten efter den muskelgrupp du behöver fokusera på, då kanske det är en suverän ide att äta ännu lite mer carbs innan/efter passet. Så fokus på klienten e super viktigt. Lika så med maten, vad gillar jag, hur svarar min kropp på just den här produkten/livsmedlet, hur är energinivån vid dessa macrosplit osv. S U P E R viktigt! Det är viktigt att personen verkligen hjälper mig när jag har frågor och känslan av att inte känna sig jobbig ni vet, also a biggie. Helst att coachen tränar några pass med mig också så att hen kan se utförande/svagheter/styrkor osv. Man vill ju ha hela paketet va, inte bara halva.

JUSTE EN SAK TILL, jag köpte peanutbutter i förrgår, jaaa ni hörde rätt O M G vet inte hur detta kommer sluta. När tror ni burken kommer vara slut? Jag tror… ikväll. Haha skojar kanske om 2 dagar då. Eller 3.

Ha en mysig kväll, och njut av era liv. PUSS <3  

2 Kommentarer

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.