NYTT PB I MARKLYFT

 

JA NI HÖR JU! Nytt PB i mark idag, fattar ni hur GLAD jag är? Nej, men iallafall jag är sååå glaaad! YES. YES YES. Äntligen lite högre vikter för min del. Detta var inte ens meningen att det skulle hända, det bara hände 🙂 Det låter knäppt men jag ska förklara.

För ett tag sedan var det en as grym tränings snubbe som började följa mig på Instagram, och jag följde tillbaka. Vi skrev lite fram och tillbaka och nu idag körde vi ett pass tillsammans, och det jag vill komma till är att det var 100% HANS IDÉ att jag skulle testa dessa vikter, och jag bara körde på. Och det gick! Mina endorfiner är obeskrivliga just nu haha! Så himla roligt när man lär känna nya människor via Instagram oxå!

Försökte lägga in videos på mina lyft men det var väl såklart att det inte funkade liksom haha. Men det finns på min Insta-story (dagen ut iallafall). Länkar den nedan.

http://www.instagram.com/ericajjonsson/

Just nu går träningen över lag sjukt bra, och dietandet också. Kommer skriva ett inlägg om just det på lördag, med nya formbilder osv. Det blir spännande 😉

Ha det verkligen bäst nu finaste ni och in o följ mig på Instagram så blir jag lite extra glad. PUSSS <3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.