WHAT I EAT IN A DAY – macros split

Detta är vad jag äter en normal dag nu när jag är på diet, eller ”diet”. Alltså som jag skrev innan så äter jag inte för att tappa fett, det är inte det syftet nu liksom. Men lite lite tappar jag ändå och det gör mig absolut ingenting då det blir mindre att tappa sedan när det väl gäller hehe. SO HERE WE GO! ->

Macros split;
Protein – 170g
Kolhydrater – 210g
Fett – 50g

Och det kommer inte vara exakt exakt på pricken dessa macros, men jag försöker diffa som mest +-5g. Ni ser måltiderna i ordning precis som jag åt de igår. Vill ni att jag skriver exakt vad det är också? Det kan jag göra. 🙂

Frukost: Protein 34g, kolhydrater 58g, fett 8g.
Havregryn med Mutant isolate Proteinpulver samt frysta hallon

Lunch: Protein 48g, kolhydrater 67g, fett 12g.
Jasminris, tonfisk i solrosolja, boccoli samt vitkål.

Middag: Protein 42g, kolhydrater 60g, fett 6g
Jasminris, torsk, vitkål, broccoli + kokosolja

Kvällsmål: Protein 40g, kolhydrater 31g, fett 18g
Havregryn, Swedish supplement casein protein (långsamma proteiner), frysta hallon, apelsin, kiwi samt protinella + ZMA ifrån delta.

Totalt intag: Protein 163g, Kolhydrater 212g, Fett 44g

Så jag höll mig nästa nästan inom ramarna. Bättre planering för min del BEHÖVS! Men ja, det är helt okej.

Vi hörs med ett nytt inlägg imorgon, puss på eeeer fina!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.