NYTT PERSON-BÄSTA I MARKLYFT

Jag drog till Göteborg i söndags lite halvt spontant och gjorde ett privatärende, som förresten gick super bra! Men också för ett grymt jävla träningspass med min vän Elsa. Och träning med den bruttan är typ det bästa träningarna som FINNS. Det kan liksom inte gå fel. Hon har sådant driv och passion, jag fylls av härlig energi och det liksom tänds något inom mig som bara vill kötta kötta kötta! En sådan träningskompis behöver alla ha.
Jag gjorde personbästa i sumomark och lyfte 105kg på 5×5. Alltså 5 reps, 5 set. WOHO YES! Jag är sååå glad och vill bara kötta på nu och bli starkare och bättre. Är så fruktansvärt taggad på att snaaart få börja på min deff och tillslut få se lite definitioner och muskler igen hehe. Ah jag är bara allmänt taggad och träningen är LAJF just nu!

Passet vi gjorde kommer här!

1️⃣ Sumo deadlifts 5×5 105kg
2️⃣ Frontsquats 5×6 40kg
3️⃣ Walking lunges w. Barebell 16 steg x3 set 40kg
4️⃣ SUPERSET – One leg Legpress 12reps on eash leg 👉🏽 One leg Stiff legged deadlift (focus hamstring) 12reps 16kg barebells – 3 ROUNDS
5️⃣ DROPSET; Legpress (both legs) 175kg x7 – 150kg x6 reps – 125kg x11 reps

Have FUN och glöm inte att värma upp innan vi killar era legs! 😉

Vi hörs imorgon med lite diet updates, puss!
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.