Nyår & Tävlings updates

Tävlings updates! Min coach vill ha morgonvikter varje morgon nu, igår låg vikten på 69,9 kg och imorse låg den på 67,6 kg. NÅGOT E GALET hehe. Det gör inte jätte mycket just nu eftersom att jag inte ska gå ner i vikt eller något, utan endast köttå på gymmet, äta mega mycket mat och lyfta lite för tungt! <3

Det kan vara fel på vågen, fel på vätskebalansen i min kropp eller något annat.. vet ni?

Okej, nyår. Jag och 2 andra vänner hängde i Köpenhamn i 2 dagar, vi åt buffé båda dagarna vilket innebar lite ändringar i mina kostplaner men jag försökte verkligen tänka kolhydrater, protein och fett liksom. I ca samma mängd. Vi tränare på Sats i Köpenhamn och hade det bara allmänt underbart. Inte en skvett alkohol!

Vi drog oss vidare mot Malmö för sista natten, där vi återigen körde ett grymt pass på Sats och vidare mot Buffé i centrum. UNDERBART!

Träningen rullar på grymt bra, jag markode idag 100 kg 5×5, och knäböj 60 kg 7-10 reps på 3 set. Mitt issue i träningen gällande dessa två övningarna är svanken. Det försöker jag verkligen jobba på och därför behöver jag ta lite lägre vikter och verkligen fokusera på att inte svanks och lyfta fel. Super viktigt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.