DRÖMPRISEN?!

Godkväll. Det har blivit lite av en kvällsrutin att checka in på bloggen och snacka med er. Det är fett mysigt! Har så mycket annat att göra under dagen, inte för att jag prioriterar er sist, men det går inte ihop på något annat sätt. Startar alltid dagen med träning typ runt 07:00 – 07:30, sen efter det mat och jobb, ladda upp på Instagram, både stories och i flödet. Sedan direkt hit! BRA RUTIN.

Nu de senaste dagarna har jag bara typ drömt mig bort och önskat att jag haft en pojkvän att mysa med. För det är fan det MYSIGASTE som finns. F*an vad jag saknar det helt ärligt.  Inte bara sexet, alltså för mig är det verkligen inte allt. Utan närhet. Det är typ allt.

Har jag ju varit singel i typ 1,5 år nu. Jag och mitt ex gjorde slut för 3 år sedan, minns inte ens. Sedan träffade jag en annan kille på tinder faktiskt ett tag därefter och vi hängde sjukt länge, typ 1 år?! Vi var dock aldrig tillsammans, men vi gjorde liksom inget med någon annan. Så räknar det ändå som något iallafall. Han ville att vi skulle bli ett litet par men jag vill inte då, eller rättare sagt så var jag inte redo för 5 öre att gå in i ett nytt förhållande.

Vi hade ett väldigt speciellt förhållande, vi hittade inte på så mycket utan vi mest myste och gosade typ. Och låg. Och så 🙂 Ni fattar. Det var bara väldigt väldigt mysigt och det är det jag saknar allra mest. I hela världen typ. Det känns som att jag är redo för det nu, men kanske inte eftersom att, jag vet inte. Jag tror att jag uppfattas som väldigt stängd person utåt. Eller nej såhär.

Mot typ tjejer och nya vänskapsrelationer är jag relativt öppen och tycker bara det e svinkul att träffa nya vänner! Men till KILLRELATIONER OOMMG. Nej nej asså jag får PA N I K.

Panik. Vet inte varföööööör och det är så sjukt störigt. På den fronten kan jag därav verka väldigt stängd och typ inte öppen för det alls. Och det är nog så det är haha, även om jag verkligen önskar att jag var öppen för inombords e jag typ tom så mycket som jag saknar närhet och att bara mysa.

Det beror nog på att jag är rädd för att bli sviken och/eller utnyttjad. Eller typ att någon ska ligga med mig bara för att ligga med någon. Jag är inte sådan som person, som gillar att ligga med nya människor varje helg. Då väljer jag hellre att inte ligga med någon alls helt ärligt. Man får liksom inte den här känslan och kontakten på samma sätt som om man känner personen lite bättre. Så är det för mig iallafall, berätta gärna hur ni känner och vad ni tycker om det? Spännande och höra.

OKEJ ska inte babbla mer nu, älskar att babbla här. #rehab.

”Feel how it’s like to have it, and dreams will come true”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.