PB i sumpmark + magandning och meditation

fbt
fbt

 

Det känns som att helgen är över, men klockan är bara 23:26 idag, alltså fredag. Och inte att klockan är ”bara” snart midnatt haha, det är fett sent och faktum är att jag sitter här och bloggar nu, det är lite töntigt men det är bara för att jag har haft fullt upp med att meditera och öva på att koppla av o så 😀 haha! JAJA, NU SKA JAG SKRIVA AV MIG LITE HÄR IALLAFALL DET BLIR KUL! 🙂

Som sagt så har jag en gång för alla börjat att meditera och det känns så bra att bara koppla av och försöka att inte kontrollera något utan bara vara. Jag är ju en liten kontroll freak utan dess like och vill ha kontroll på allt som existerar helst, så jag tror att meditation kan verkligen göra gott för mig. 10-15 minuter om dagen är målet, samt att öva på magandning, vilket är skit tråkigt men faktiskt väldigt bra när det kommer till att lära sig att koppla av. En annan grej och jag vill försöka utmana mig är att börja dejta, alltså ordet dejt ger ju mig ångest. Jag vet att jag sa detta för typ 3 månader sedan haha och inget har hänt men jag har bara inte hittat någon som vill dejta mig 😀 Skoja nej men jag måste skärpa mig, fan Erica nu ska du fan gå på en dejt här! Jag kommer ge det max 15 minuter sen ba ne tyvärr vi klicka inte och dessutom kom jag på att jag måste hem och ränsa kattlådan, fort som fan! Det är lite läskigt att dejta ju, tänk så klickar man inte eller så kanske inte den andra personen tycker att jag e rolig I donno, men då får det vara så helt enkelt. Nu bestämmer jag att jag ska gå på minst 1/2 dejt innan 15 juni, det är väl rimligt!? 😀

Vet ni en sjuk sak. Jag trodde att jag drog 130 i mark idag på gymmet, drog 1 rep och jag blev så yr och svimfärdig och såg stjärnor. Sedan tänkte jag ba FAAAAAN JAG KOMMER JU ALDRIG ORKA DRA 135 KG IDAG NÄR DEN HÄR SKIT VIKTEN KÄNDES SÅHÄR JÄVLA TUNG så blev jag fett lack och ledsen haha. Sedan kolla jag på stången o ba väntaaa nu, 20+20+20+20+20+10+10+10+10 ÄR LIKA MED 140 k i l o Ericaaaa!!!!  Så aa jag känner mig cool nu att jag drog 140, that make since varför det var så tungt ändå! 🙂

Min chef på GG sa till mig att köra:
40 x 10 reps
60 x 10 reps
80 x 10 reps
100 / 110 / 120 singlar sedan dra 135 kg, som nu blev 140. Känns ju SKIT FUCKING KUL ALLTSÅ 🙂 Sedan drog jag en 130 x 4, 130 x 5 reps.

Nu måste jag sova, vi hörs.

<3 Godnatt! 🙂

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras