Käos

Idag har livet vart kaos och konstigt. SÅHÄR mycket drama som denna dagen utgivit (kan man ens säga så haha) det lät smart iallafall!) har jag inte upplevt mer än när jag kollar på PH och ex on the beach! På riktigt.

Dagen börjar med att min coach argt skriver på instagram ”DEN DÄR ÖVNINGEN STÅR VÄL INTE PÅ SCHEMAT ERICA?!) och fortsätter med att hon inte vill fortsätta coacha mig pga. att jag en endaste gång inte gör som hon säger. Så vilket betyder nu att jag är utan coach (kan tas i ett annat inlägg om hur jag tänker kring det) men i det stora hela kommer jag fortsätta vara på dieten jag är på nu.

Iallafall, sedan berättade en vänn till mig efter detta att ”nej Erica, det är över nu, gå vidare bara och släpp det.” VILKET SÖG. Jag både kan och känner inte att jag vill dela med mig av den här grejen, men det är något som jag mått piss jävla skit dåligt över under en lång period, och ah nu så e det svart på vitt. Där har jag ingenting att kontrollera och jag kan inte styra den situationen för 5 öre.

SEDAN, sist men fan inte minst så kommer min kompis och killen jag bor med (B kan vi kalla honom) och tror att han kan styra mitt privatliv.. på många plan och där går min gräns asså. Nu är det faktiskt så att B menar inget illa alls och det vet jag, men jag behöver ingen extra pappa asså nej tack.

Bara för att jag reagerar såhär starkt är för att min mamma och pappa har aldrig riktigt funnits där för mig eller brytt sig genuint om mig och hur jag mår under min uppväxt (därav att dom totalt sket i att jag spydde upp min mat i 7 år och skar mig själv i kroppen osv.) och därför får jag P A N I K K K av att någon helt plötligt ska komma och bry sig? Det är så jävla konstigt och jag klarar inte det.

Men alltså nu var det mer som att B då tog sig tillåtelsen att berätta för en viss person som jag dejtat under en väääldigt lång period en annan privat sak, och det är inte B’s ensak att ta sig tillåtelsen att göra det.

Samma situation hände för ett litet tag sedan, B tog sig friheten att berätta för en person att människan inte får kontakta mig. Det är väl fan upp till M I G vem som får kontakta mig eller inte? Det är det jag blir så fett jävla cp lack på alltså! Jag har lite damp nu när jag skriver detta och jag har haft dämp hela denna dagen kan jag säga. Jag brukar inte ha drama kring mig så jag är inte så van vid det och jag kan säga att jag e rätt nöjd med att vara en hyfsat drama-fri person ändå hehe!

Det är min dag 🙂 En positiv sak är att träningen gick as bra idag pga. att jag ville typ slita upp hela gymmet haha! Från och med imorgon kommer jag återgå till att vara fett glaaaaad och försöka alltid tänka positivt när något e tufft, det är ändå det man mår bäst av tycker jag.

natiiss 🙂

 

3 kommentarer
  1. Alltså din coach, så skumt beteende! Känns som de är många coacher där ute som inte riktigt kan bete sig🥴 tyvärr… rekommenderar Pia Jansson!!

    All kärlek och kraft till dig, du kommer igenom detta, du är stark ♥️

  2. Nu vet ju inte jag vad du och din coach hade för relation innan, men känns ju feeettt överdrivet och oprofessionellt av personen att bryta efter en sådan grej när det även är första gången?! wtf, känns sjukt orimligt… hoppas dramat lägger sig snart för dig!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras