”NÄR DU TÄNKER NEGATIVT – TÄNK POSITIVT”

TÄVLINGS UPDATES: Vågen idag visade +-0. Kalipermätningen visade på vissa delar minus och på vissa delar av kroppen plus. Jag är inte nöjd för fem öre såklart över detta. Min kropp sammarbetar inte alls med mig just nu och den behåller onödig vätska. Det känns segt men nu ska jag fokusera på att träna lagom, hålla mig till dieten och VILA. Vätskan jag håller kan bero på att jag är stressad. Två saker jag aldrig kommer sluta med är att ge upp och att lyckas.

-VARDAG. Jag försöker tänka så positivt jag bara kan nu. Jag brukar skriva det mycket på Instagram osv. men sedan är det ju en annan sak att faktiskt göra det själv. Till exempel, jag kan tycka att det är jobbigt/obehagligt när folk stirrar/tittar på mig ovanligt mycket (vilket faktiskt händer typ jämt haha och jag fattar inte varför), då försöker jag alltid att tänka ”Folk tittar på mig endast för att hen tycker att jag är söt, eller för att jag bara råkat dyka upp i deras synfält utan anledning.” Alltså faktiskt att jag försöker tänka positivt om situationen. Fast det jag EGENTLIGEN tänker utan att tänka är.. ”herregud vafan glor folk på? Är jag ful? Är jag konstig? Är jag annorlunda på något sätt eller vad är problemet”. Tänker man bara positivt och slutar tro att det är fel på en så kommer man tillslut tänka automatiskt att det är så det är.

Ett annat exempel är att om jag skulle tro att någon tycker synd om mig eller blir orolig för mig så får jag smått panik och tänker automatiskt negativa tankar. MEN då försöker jag tänka istället att ”om hen skulle tycka synd om mig är det bara hen det är synd om för det är inte synd om mig” haha. Eller att ”om hen tycker synd om mig är det okej, det betyder inte att jag är annorlunda på något sätt, jag är bra precis som jag är”.

För det är vi alla, vi är bra precis som vi är.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras