WWW.ERICAJONSSON.COM

IT’S LIVE!! Min egen hem sida! Jag är världens gladaste över detta, nu kan ni boka min tjänster via www.ericajonsson.com

– 10 veckor kost & träningsupplägg
– Kost och/eller träningsupplägg (du jobbar mer självständigt)
– Kostrådgivning 

Jag finns vid din sida som stöd och hjälp under vår tid tillsammans! Jag kommer även dra igång med föreläsningar om Bulimia nervosa (ätstörningen jag lidit av) lite senare under året. Vill ni boka det kan ni antingen boka via hemsidan, eller lämna en kommentar här så hör jag av mig till dig.

Jag är så sjukt taggad på att få hjälpa er med kosten och träningen, att få ta er till er livs bästa form samt liksom ändra tankesättet gällande kosten. Det handlar liksom inte om att utesluta saker, nej! Det handlar om balans. Du ska få äta exakt det du vill, när du vill, var du vill. Men för att må bra, behöver du ha en balans i livet och det är där jag kommer in i bilden! Vi är starka tillsammans.

www.ericajonsson.com 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.