10 BÄSTA TIPS MOT VINTERTRÖTTHET

Jag har känt mig så trött senaste tiden och det kan bero på många olika saker. Förändringar, Sveriges mörkaste period, stress, brist på någon vitamin eller något annat som är jobbigt i livet just nu.

För min del så beror det på typ allt det jag skrev ovan, jag är ju nu mera Stockholmare och den förändringen har tagit rätt hårt på mig. Alla dessa tunnelbanor, spårvagnar, vägar, gator.. förstår inte hur ni Stockholmare hittar så bra? Haha. Nedan delar jag med mig av mina tio bästa tips som har hjälpt mig att känna mig piggare!

10 BÄSTA TIPS MOT VINTER TRÖTTHET;

-ÄT TRYPTOFAN-RIK MAT. TEX. SPENAT, BANANER, ÄGGVITOR ELLER SKALDJUR.
(Många som lider av säsongs depression har minskade nivåer av Serotonin vilket är hjärnans signalsubstans. Äter du livsmedel som innehåller tryptofan (aminosyra och föregångare av Serotonin) kan du öka kroppens produktion av Serotonin vilket gör att kan må bättre!  
-D VITAMIN
-TRÄNA REGELBUNDET
-ÄT REGELBUNDET OCH ORDENTLIGT
-GÅ UT PÅ PROMENADER
-SOV MELLAN 6-8H PER NATT
-UMGÅS MED VÄNNER
-HITTA EN MÅ-BRA AKTIVITET I VECKAN
-ZMA (ZINK & MAGNESIUM)
-C & B VITAMINER
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.