Ångest en helt vanlig torsdag

Jag försöker vara en glad Erica och jag är en glad och sprallig person men INTE när jag har fucking ångest. Jag exploderar….. på riktigt. Jag är så trött på min ångest så jag spyrrrrr. Men egentligen, vem har inte ångest? Man är ändå bara mänsklig och alla har det till en viss grad I guess, vissa mer och vissa mindre och det är OKEJ. Ändå så blir jag så j*vla arg och less på mig själv när jag får den där jävla ångesten, för det är så himla jobbigt, lika jobbigt varje gång.. 🙁

Jag försöker att tänka att det är okej när jag har det men det känns ändå inte som att det är okej. Kan jag någon jävla gång sluta att döma mig själv… är det någon mer här som har problem med det? Det är så idiotiskt bara.. jag skulle aldrig få för mig att döma någon annan men mig själv kan jag döma det är inga problem.

Ja nu väger du ju 67,8 kilo Erica, bra jobbat.. och nu åt du en macka här och det stod ju inte på kostschemat.. eller 15 mackor rättare sagt, BRA. Och nu får du ångest IGEN! DET SKULLE DU JU INTE FÅ! ASSÅ ERICA KAN DU SLUTA TÄNKA ATT DU GÖR FEL HELA TIDEN?! Hur fucking svårt ska det vara att sluta vara så hård och dömande mot sig själv. Jag hatar negativa tankar, allt är fan deras fel på riktigt. Utan dom hade man inte tagit så hårt på saker och ting, och tänkt mer positivt om saker som händer. Men för mig så spelar saker och ting sådan sjukt stor roll! Hela tiden… jag bryr mig liksom så mycket så jag får ångest.

Till exempel, det blir ingen tävling till hösten för dom e inställda. Det betyder ingen diet och det betyder att jag ska se ut såhär som jag gör nu, nästa månad oxå. Asså på riktigt. Jag blir less. Det är inget fel med att se ut som jag gör men jag vill inte göra det. Ni får verkligen ursäkta min negativitet i detta inlägg, det är inte meningen men nu vart jag lite ledsen över saker och ting och framför allt min ångest som bara förstör så mycket. Så nu får jag faktiskt sluta döma mig själv för att jag har ångest! Jag är för i helvete bara en människa med känslor. Och ångest.. som alla andra människor på den här jorden. Alla har det jobbigt ibland.

Men jag tycker det är jobbigt när folk ser att inte jag mår bra/har ångest eller är ledsen. Min chef sa till mig på jobbet idag ”Är det bra med dig?” Och då sa jag ”Ja allt e bra”. Sedan gick det 10 minuter och så ställde han samma fråga igen ”Är allt bra med dig? Är du stressad?”. Jag vet inte why men tycker det e as jobbigt när folk ser att jag e stressad, så då stressar jag upp mig ännu mera så jag blir ännu mera stressad! Det låter väl vettigt haha..

Och… jag orkar typ inte ens vara intresserad av någon (fast jag kanske e det nu heh) för jag får bara ångest ångest delux. Skit alltså! Blir less på det. Det var som killen jag dejta hur länge som helst för ett tag sedan, nu e jag glad att vi bröt det för vi passade verkligen inte ihop haha, men det är ju läskigt som fan att någon ska gilla mig. Vet inte varför jag tycker så.. jag vill att någon ska gilla mig såklart haha men jag sätter liksom stopp för mig själv. AJAA detta kommer bli super bra någon vacker dag!

Nu orkar jag faktiskt inte vara neggig längre, det tar så mycket på krafterna haha plus att det är inte den rätta Erica! Så nu får ni massa kramar från mig här. Sov gott <3

Kan inte ni skicka dm till mig på instagram och berätta hur ni får ångest, i vilka situationer och hur ni reagerar på det? Spännande att höra hur ni ser på det hela.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras