12v. UT OCH MINDSET

12 v. ut från Stockholm Classic idag. 3 månader, fuck det är snart ju haha. Nu har jag ingen tid att förlora, varje dag räknas som min coach säger. Optimera varje tillfälle!

Idag känner jag mig motiverad och taggad på tävling, det ända som känns segt just nu är att jag gått upp endel efter luciapokalen (ca 4 kg mer än tanken var). Jag känner mig ur form totalt och det känns som jag förstört så mycket. Men det är alltid första tiden som är jobbigast så när jag väl tagit mig över den här tröskeln och droppat 2-3 kg på vågen kommer det kännas som att jag är med i svängarna igen!

Tankarna är så sjukt viktiga och med vilken inställning vi ser på saker och ting. Jag skulle säga att det spelar viktigast roll vart du har ditt mindset och hur gärna du vill detta, för vill du verkligen så kan du!

Imorgon är det checkins och jag är lite rädd. MEN TAGGAD! Upp till bevis hur jag skött mig under veckan. Imorgon kl 10,15 Sats Odenplan let’s bring it.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras